✝︎ NEKROLOG  ✝︎ Bente Nørgaard Larsen

“Guldtappen (Jens Thygesen) har skrevet denne Nekrolog over Bente på vegne af HAC”

 

✝︎ NEKROLOG ✝︎

 

 

Bente Nørgaard Larsen døde d. 28. december 2020 på Gudenå Hospice efter 9 mdr. i himmel og helvede, kræften fik overtaget.

 

 

ÆRET VÆRE HENDES MINDE

 

 

 

Bente var en gæv nordjyde født og opvokset i Dronninglund, sammen med 2 yngre brødre. Barndomshjemmet lå op til skoven, og her fik hun meget tid til at gå, hun bevarede glæden ved at færdes i -og bruge naturen.

 

Bente blev gift med Jørgen i 1964, efter et par år i København flyttede de til Kjellerup, her drev de B.P. Tanken sammen, hvor Bente var en stabil arbejdskraft, stod i butik, tankede benzin, klargjorde biler og pyntede vinduer. Det gjorde hun så godt, at hun vandt prisen for bedst pyntede vinduer i Danmark.

 

Sammen fik de 2 piger, 4 børnebørn, og 1 oldebarn og nr. 2 oldebarn på vej til februar.

 

Da de nåede pensionistalderen, flyttede de til Silkeborg i lejlighed på Chr.d.8. vej og senere i lejlighed i Havnehusene. Her havde mange glæde af Bentes store gæstfrihed og hjælpsomhed.

 

Bente havde let ved at tage kontakt til nye mennesker og fik hurtigt en vennekreds i Silkeborg. Hun blev aktiv i fitness centret og ikke mindst i vikingeklubben H.A.C. Hvor hun var stabil morgenbader sammen med Jørgen. Det var også Bente der sørgede for at juletræet i klubhuset blev pyntet fint.

 

Bente og Jørgen fik også set en del af verden sammen, bl.a. Grønland og Amerika, og senere på cykelture med ” Idræt om dagen” i Danmark og Tyskland.

 

Bente vil blive husket for sit altid gode humør, som hun formåede at bevare lige til det sidste.

Hun vil blive savnet af familie og venner.

 

 

ÆRET VÆRE BENTES MINDE

Kommentarer er lukket