2017 November, Nyt fra bestyrelsen

Kære alle medlemmer i ”HAC Neptun – Den Blaa Tap”

Bestyrelsen har talt om, at der er brug for, at der sker lidt nyt i klubben. Vi har bl.a. brug for at få sat lidt mere gang i badningen, få flere til at deltage i de sociale arrangementer og få taget bedre imod vores nye medlemmer, så vi kan fastholde dem i klubben.

Vi har derfor besluttet at

  • starte en tradition med fælles badning hver den første lørdag i måneden kl. 7.30 – første gang den 2. december 2017.
  • 0ptage alle, der stod på vores venteliste ved personlig kontakt til dem, så vi får nye ind i klubben, der ved lidt om, hvad der sker i klubben.
  • have mere fokus på at hjælpe de nye medlemmer til at blive en del af klubben
  • få lavet en oversigt i klubhuset over vores ”badetraditioner”, så nye medlemmer kan se, hvornår de kan møde klubbens medlemmer (alle medlemmer skal skrive sig på)

Vi har pr. 1. december 4 aspiranter, der forventes at blive døbt til vores generalforsamling den 20. januar 2018. Vi har nu også 15 nye (heraf 13 helt nye) aspiranter, der forventes at begynde at komme i klubben fra nu af. Jeg har vedhæftet  listen over aspiranter.

Kaj vil sørge for, at der er ”søm” til de nye medlemmers tøfler. Anne Katrine vil – traditionen tro – sørge for, at vi pr. 1. december 2017 har et juletræ i klubhuset. Oluf vil sørge for ajourførte badelister. Bo sikrer de nye medlemmers adgang til hjemmesiden hurtigst muligt.

Jeg vedhæfter det brev, som jeg i dag har sendt til vores nye medlemmer og vores sædvanlige velkomstbrev, så I ved, hvad der er skrevet ud til de nye medlemmer.

Bestyrelsen håber, at I alle vil bakke op om de nye initiativer, herunder særligt arbejdet med at få de nye medlemmer til at føle sig velkomne i klubben. Det er vigtigt, at vores gode traditioner og klubbens historie kan blive bredt ud og blive rodfæstet hos de nye medlemmer også. Den opgave kan bestyrelsen ikke klare alene.

Med venlig hilsen på hele bestyrelsens vegne
Møntmester, Laila Nitschke

Link til det udsendte brev…

Kommentarer er lukket