Freddy

 

Hej vikinger.

Med en forestående indvielse/dåb hængende over hovedet er det vist i høj grad på tide, at jeg får præsenteret mig……..Jeg hedder Freddy Skovbo – 56 år ung – og er vist nok lidt af en hjemmeføding. Født og opvokset lige udenfor Kobskoven på Bryndumsvej, i lejligheden på 1.sal i salig bademester Munksøs hus – og stadig bosiddende og arbejdende her i byen. Jeg er gift med Ebba – har 4 børn , hvoraf de 3 er voksne og for længst fløjet fra reden. Vi bor på Højmarksvænget i  Silkeborgs nordlige provinser.

Jeg er uddannet lærer, og har arbejdet som sådan i 25 år inden jeg i 2003 sprang ud dels  på  det dybe vand som selvstændig tømrer og  alt-mulig-mand, dels sprang i Almindsø om vinteren for at få sveden skyllet af efter mine  løbeture rundt i Silkeborg-skovene. For mig hører motion og vinterbadning fortsat meget sammen……….jeg bliver fortsat ”høj” af disse morgener, hvor  sø og luft og skov viser sig fra sine mest mangfoldige og pragtfulde sider.

Udover motion på løbeben, cykel og ski  interesserer jeg mig  meget for havebrug. Vi dyrker  frugt og grønsager til eget brug  , holder høns og garnfisker i sommerhalvåret til eget forbrug  .

Jeg har nydt muligheden for at udstationere badefutterne i omklædningsrummet på Vestre Søbad siden sep. 2009 som aspirantmedlem af den ærværdige HAC  . Jeg glæder mig til at blive fuldgyldig viking – bl.a. med ret til aktiv deltagelse på foreningens generalforsamling…….er det en kættersk tanke at plædere for etablering af saunafaciliteter ved Almindsø ?

 

      Mange hilsner fra Freddy Skovbo.

Skriv et svar