Cykelturen 2017

Onsdag den 7. juni kl 18

11 friske vikinger trodsede den tvivlsomme vejrudsigt og mødte op foran Hjejlekiosken, klar til årets cykeltur. Styrtregn ramte alle på vejen frem til mødestedet, men da starten lød kl 18:10 brød solen frem som traditionen byder. Det fine vejr varede ved 8-9 minutter og alle fik herefter testet regntøjet.  Turen gik i såvel kendt som ukendt terræn og strækningen var overkommelig: 12,8 km. Der var drikkepause på Funderholme inden sidste etape, – en teknisk svær etape som også kostede et enkelt styrt (som retteligt skal tilskrives et par lystfiskeres netop op af vandet sprællende monster gedde på knap en meter). Et kort besøg på Odden og Silkeborg nye Madpakkested. Kort var det, ikke på grund af vejret – snarere for at overholde den stramme tidsplan.

Det kulturelle indslag var en rundvisning i Kongeremisen, – Lise Thingaards atelier og kreative værksted. Interessant var det at se bygningen indefra samt at få et indblik i hvordan Lises billeder bliver til. For de vikinger som ikke deltog, kan Lises hjemmeside beskues her ). Tak til Lise som i øvrigt måtte fortsætte aftenen med næste kundeopgave og ikke kunne være med på sidste del:

Pizza spisningen! Grethe Brøndum havde velvilligt åbnet sit hus på Ågade og Jens havde med stor fantasi igen blandet en skøn vifte af pizzaer. Ikke to var ens.

Måske var det held i uheld at Lailas have lignede en Syrisk provins, for Grethes varme stue var nu meget hyggelig.

 

Tak til alle deltagere og tak til Lise og Grethe.


(John Anthony i fuld latex)

… og til slut: Flemmings perforerede arm efter styrtet.

Kommentarer er lukket