Henrik Fjeldgaard

 
Det er umuligt at forklare ikke-vinterbadere om suset, det store kick og den efterfølgende beruselse af velvære og energi, som varer til et pænt stykke op ad dagen, når man som jeg bader fra morgenstunden. Alle I gamle vikinger ved alt herom, og jeg kan allerede nu se Jer sidde og nikke forstående.

Jeg glæder mig til at blive optaget som fuldgyldigt medlem efter en aspirantperiode på to sæsoner, og jeg vil gøre mit ypperste for at leve op til alles forventninger om en ægte viking – også fremover.

Jeg er Henrik Fjeldgaard – 58 år gammel – Silkeborgdreng – opvokset i sydbyen og med Vestre Badeanstalt som en vigtig del af min barndom. Også jeg kan berette om fantastiske historier om den legendariske bademester Peter Munksø, som var over os børn på en både kontant og kærlig facon.

Til daglig driver jeg sammen med min kone Bente en kunsthandel på Nygade – vi kan snart fejre 22 års jubilæum – derudover er jeg engageret i politik, hvor jeg repræsenterer socialdemokraterne i Silkeborg i Region Midtjylland. Det bruger jeg meget tid og energi på – spændende og interessant – sundhedspolitiken angår os alle.

Jeg har dyrket vinterbadningen og naturen i og omkring Almindsø igennem rigtig mange år og var glad, da min nestor Jørgen Grimshave foreslog, at jeg skulle blive en del af Jeres fællesskab. Aspiranttiden er overstået, og jeg føler mig så klar.

Godt nytår til Jer alle sammen.

Skriv et svar