I godt 10 år har jeg været vinterbader ved Vestre Søbad

Jeg er en pige på 64 år og gik på efterløn i 2008 efter 43 dejlige år på Silkeborg Sygehus.

Jeg er gift med Benny og har 2 piger, Rikke og Stine – og 4 børnebørn, Olivia, Laurits, Christian, Benedicte, og hunden Tilly. Jeg nyder at tage børnebørnene og Tilly med ud på dejlig naturoplevelser.

Jeg kommer fra Borris i Vestjylland, hvor der er stort skydetærræn på heden og militærlejr i skøn natur med rigt fugleliv. Vi har den dejlige Skjern å, hvor jeg gik lange fisketure med min far, da han levede. Det var også i åen vi badede.

I 1965 kom jeg til Silkeborg. fik elevplads på sygehuset. Jeg nyder også meget den dejlige natur her med cykel- og traveture.

I godt 10 år har jeg været vinterbader ved Vestre Søbad.

Venlig hilsen

Anna Lise AArup

Skriv et svar