Mindeord for Gerda

Det er med stor sorg, at vi har hørt, at vort mangeårige medlem Gerda er død.
Gerda tabte kampen til kræften den 5. oktober.
Jeg har fra den første dag, jeg kom i HAC beundret Gerda. Hun kom som den første om morgenen i mange år, hvor hun ofte huggede hul på isen. Det var til gengæld altid et hul, som vi senere måtte udvide, for Gerda fyldte ikke meget fysik. Hvad hun ikke fyldte fysisk, det fyldt hun som menneske. Gerda var en kvinde med stærke meninger, som hun ikke var bange for at “lufte”, man var ikke i tvivl om, hvad hun mente. Bag de skarpe meninger var der et stort engagement og interesse for HAC. Uanset hvor jeg har mødt Gerda, har hun altid vist interesse for mig og mit liv.
Jeg kommer virkelig til at savne Gerdas humør og skarpsind. Hun var på alle måder et fantastisk menneske.

Æret være Gerdas minde.

Sebbe

Skriv et svar