Modne kvinder søges til tv-optagelse

Vi har modtaget følgende henvendelse fra TV2/Øst:

 

Kære vinterbadere,

 

Jeg kontakter jer, fordi jeg leder efter modige kvinder. Og måske er Silkeborg stedet at finde dem?

 

Jeg arbejder på en programserie til TV2/Østjylland, som skal få unge kvinder til at få det bedre med deres kroppe. Alt for mange af de unge i dag er flove over deres krop, og det hindrer dem i at leve et godt og mere positivt liv. Derfor vil jeg gerne lade fire af de unge fra mit tv-program møde fire modne damer i en sauna. De unge skal få deres meninger og følelser sat i perspektiv ved at møde de ældre damer, som gud har skabt dem. De ældre skal turde vise deres kroppe, og de skal have lyst til at fortælle om deres maver, arme og strækmærker.

 

Vi vil gerne lave et lattermildt og hyggeligt program, hvor unge og ældre kvinder hygger sig sammen og bliver lidt klogere på, hvordan hinanden tænker. Har I monstro nogle kvinder i klubben, som kunne have mod på nogle sjove timer med mig og de unge kvinder i en sauna? 

 

Jeg har vedhæftet en pdf, som I meget gerne må hænge op, videresende eller dele på jeres hjemmeside eller Facebook-side. 

Link til opslaget:  Modne kvinder søges til tv

 

Venlig hilsen

 

Mette Fyhn Christiansen
Redaktionschef

 

 

 

Kommentarer er lukket