Nøgler og kunst

Kære vikinger,

det har desværre været lidt umuligt for enkle at få deres nøgler udleveret hos mig. Det skal jeg være den første til at beklage, da alle jo er ivrige for at komme igang med den nye vintersæson.  For en anden gangs skyld, tror jeg at til dem der ikke kan komme til nøgleudleveringen, eller få andre til at tage deres nøgle med, skal vi finde en alternativ løsning. Jeg vil derfor foreslå at I ringer til mig inden, og aftaler et tidspunkt jeg kan træffes hjemme, eller om jeg skal sende nøglen til jer. Det er det jeg nu har gjort med de sidste 8 nøgler, som jeg håber er kommet frem.

For den vågne, vil der måske være en og anden der har opdaget 2 nye billeder i vores omklædningsrum. Et billede af Kong Vinter og et andet af søen i oprør. Det er to billeder jeg har malet, og hvis I skulle have yderligere interesse i at se endnu flere billeder, så har Værksted 12, Toldbodgade 12, nu som noget nyt åbent hver Søndag fra kl 13 til 16. I er alle meget velkomne og det ville glæde mig at byde jer velkommen i dette malerparadis, hvor 12 fantastiske damer holder til, med hver deres flotte billeder.

Jeg er også blevet indbudt til at udstille i Anne-Katrines nye flotte lokaler, og mine billeder vil hænge der ca til slut November.

 Med venlig hilsen Janie Schaufuss

Skriv et svar