Overvågningskamera i omklædningsrummet

Hej alle vikinger og skjoldmøer.

Kommunen har henvendt sig til bestyrelsen for at informere omkring overvågning i vores omklædningsrum.

Kommunen har besluttet – i forbindelse med det stadig større ønske i befolkningen om overvågning i offentlige rum – at installere videoovervågning i samtlige offentlige bygninger. Og det indbefatter således også vores omklædningsrum ved Vestre Søbad.

Bestyrelsen har allerede overvejet konsekvenserne af dette tiltag, og vi kan se både positive men også negative ting ved dette.

På positiv siden er der jo den mulighed, at vi sikre at der ikke kommer ubudne gæster ind i lokalet. Det være sig både 2 benede og 4 benede gæster.

Videoovervågning kan evt. også opklare et mysterium omkring hvem der af og til bytter om på vores badesandaler. Det kan være at der ligge misundelse bag. At den skyldige er misundelig på dem, der har plads på øverste række. Dette er selvfølgelig kun gisninger, men det ville være positivt at kunne pågribe den skyldige ved at kigge videomaterialet igennem.

På negativ siden kan nævnes at det fra nu af bliver svært – uopdaget – at udføre nøgendans i lokalet. 

Det kan selvfølgelig stadig lade sig gøre, men man skal bare vide, at det jo bliver båndet.

Kommunen har givet os en frist på 2 måneder fra dags dato – den 1. april – til at komme med indsigelser.

Så hvis du har nogle kommentarer til dette tiltag om videoovervågning, så skal du rette henvendelse direkte til kommunen inden 1. juni.

Mvh.

Bestyrelsen

Skriv et svar