Tanker omkring vinterbad

Hej alle vikinger 
 
Tak for staffetten fra ANNE-KATRINE
 
Jeg føler at jeg fik en rigtig god dåb her i Januar, og var med til en hyggelig generalforsamling senere på dagen. Jeg føler at når man har taget sig en duggert i søen er man klar til at klare næsten alt resten af dagen. De førte 2 indlæg på staffeten passer rigtig godt på vikinger efter min mening,tænker somme tider på om man skulle lære alle at vinter bade så folk blev mere venlige over for hinanden, så man undgik alle de krige der er i verden rundt om os, men så skulle der jo nok sendes is syd og øst på, så det er jo nok heller ikke uden omkostninger. I disse dage vor solen kigger meget frem tænker alle vel på foråret så er det vel toppet at bade når men står på broen i sol og tøre sig  eller lade sig tørre af solen,     
 
Jeg vil sende staffetten videre til LAILA
 
 
Venlig hilsen
Flemming Humlegaard Hansen

Skriv et svar