Turen til Laos

Mit indlæg vil omhandle min tur til laos.
Vi var tre der tog på vandring gennem laos. turen startede med det værst tænkelige med at der var problemer på flyveturen til Luang prabang fra Bangkok, efter en lille time opstod der problemer med air conditionen som begyndte at ryge og temperaturen steg meget og personalet var dem der var mest nervøse i starten og efter hånden som de var tåget i flyet begyndte passagererne flere steder at græde og havde set deres sidste flyvetur. ud fra flyet kunne vi kun se jungle og spidse tinder så landing ville være umuligt, men vi kom dog hel ned og spørgsmål til fly personalet omkring dette kunne ikke besvares.
Vi var i Luang Prabang i 2 dage, byen er den gamle hovedstad og kongeby så der var mange smukke templer og bygninger som skulle ses nærmere på.
Vi forespurgte os ved floden om mulighederne for en transport op af floden dagen og til hvilken pris, vi fandt en som godt ville sejle os op til en lille by højt oppe af Mekong floden, men denne tur blev også en langstrakt affære med mange stop hvor han skulle reparere båden da den lække hele tiden eller også var det motoren som ikke ville, men vi kom da frem og fandt et sted at sove lige ved floden dejligt sted. dagen efter tog vi på vandring ud fra et tip vi fandt på logiet fra en anden der havde været der. Vi startede tidligt om morgenen på turen som skulle efter deres udsagn være på 13 km. vi vandrede meget længe og havde mange stop for vi mødte mange spændende personer og steder, men fandt aldrig det rigtige sted for klokken blev mange så vi måtte vende om og gå tilbage hvor vi først kom efter mørkets frembrud og med mange vabler på mine tæer mine støvler var ikke gået ordentlig til hjemmefra – går det aldrig i nye støvler.

Munke i Luang prabang

Munke i Luang prabang

fortsættes….

Skriv et svar